Adres:

PUNKT PRZYJEĆ ORAZ SPRZEDAŻY MASZYN DO PISANIA:

ARTECH Maszyny do Pisania

ul. Ogrodowa 39/41, 00-873 Warszawa

(100 m. od Żelaznej po lewej stronie w kierunku ul. Towarowej, NIEBIESKIE DRZWI)

tel/fax. 22 624 22 94

tel. kom. 602 659 969 (informacje techniczne, wyceny - Grzegorz Charchuła)

pracujemy pon-piąt.10.oo-15.oo

e-mail: zamawiaj@artech.waw.pl,

nasze strony internetowe: 

www.maszynydopisania.com.pl,

www.maszynydopisania.pl

www.artech.waw.pl

www.hp.waw.pl

 

Dostawa zakupów

Cennik dostaw:

DPD przedplata - 20zł z vat

DPD pobranie - 30 zl z vat

BEZPŁATNA DOSTAWA 

NA TERENIE WARSZAWY

PRZY ZAKUPACH OD  250 ZŁ.

Promocje
Mechaniczna maszyna do pisania ERIKA 10, stan bardzo dobry, gw3mce. z walizką
Mechaniczna maszyna do pisania ERIKA 10, stan bardzo dobry, gw3mce. z walizką

1 799,00 zł

Cena regularna: 1 999,00 zł

szt.
Walizkowa mechaniczna maszyna do pisania CONSUL, stan BDB, gw3mce.
Walizkowa mechaniczna maszyna do pisania CONSUL, stan BDB, gw3mce.

649,00 zł

Cena regularna: 699,00 zł

szt.
Mechaniczna maszyna do pisania OLYMPIA Traveller C  z walizką, stan bdb, gw3mce.
Mechaniczna maszyna do pisania OLYMPIA Traveller C z walizką, stan bdb, gw3mce.

799,00 zł

Cena regularna: 899,00 zł

szt.
Mechaniczna maszyna do pisania ERIKA 50 z walizką, stan dobry, gw3mce.
Mechaniczna maszyna do pisania ERIKA 50 z walizką, stan dobry, gw3mce.

799,00 zł

Cena regularna: 899,00 zł

szt.
Mechaniczna maszyna do pisania ERIKA 40 z walizką, stan db, gw3mce. (1)
Mechaniczna maszyna do pisania ERIKA 40 z walizką, stan db, gw3mce. (1)

549,00 zł

Cena regularna: 899,00 zł

szt.
Konserwacja walizkowej mechanicznej maszyny do pisania (lata 70-2000)
Konserwacja walizkowej mechanicznej maszyny do pisania (lata 70-2000)

349,00 zł

Cena regularna: 399,00 zł

szt.
Konserwacja zabytkowej mechanicznej maszyny  do pisania (lata 1900-1970 - czarne)
Konserwacja zabytkowej mechanicznej maszyny do pisania (lata 1900-1970 - czarne)

549,00 zł

Cena regularna: 699,00 zł

szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl